Vossakorv med rotmos

Vossakorv med rotmos

Ingredienser:

  • 30 stk Vossakorv
  • 1 kg potet
  • 0,5 kg sellerirot
  • 0,5 kg gulrot
  • 2 dl melk
  • 100 g smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • ½ ts malt muskat nøtt

 

Slik gjør du:

  1. Vossakorven stekes på 170 °C i 10 minutter.
  2. Kok potet og grønnsaker møre, ha i melk og smør, samt krydderiene.
  3. Mos med en stor visp til rotmosen er luftig, men ikke bruk stavmikser.
Barnehagen og Skolen har en unik mulighet å påvirke til gode matvaner og senere bedre folkehelse. Det er en fantastisk mulighet og et stort ansvar.
Telefonnummer: 47 23 26 66
Epost: post@hundsundskolerestaurant.no
Snarøyveien 81
1367 Snarøya