Lunsj kaker med rotgrønnsaker

Lunsj kaker med rotgrønnsaker

Ingredienser til 10 porsjoner:

  • 10 stk lunsjkaker
  • 0,5 kg potet
  • 0,5 kg gulrot
  • 0,5 kg kålrot
  • 0,5 kg sellerirot
  • 250 g rødløk
  • 250 g purreløk
  • 3 ss olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ts tørket timian

 

Slik gjør du:

  1. Kutt poteter og grønnsaker i ønskede biter. Ha over olje og krydderne. Stek i ovn på 200° grader i ca. 15 min eller til de er møre. Server en lunsj kaker pr porsjon.
Barnehagen og Skolen har en unik mulighet å påvirke til gode matvaner og senere bedre folkehelse. Det er en fantastisk mulighet og et stort ansvar.
Telefonnummer: 47 23 26 66
Epost: post@hundsundskolerestaurant.no
Snarøyveien 81
1367 Snarøya