Svineflatbiff med ratatouille
Ingredienser:
Svineflatbiff:
- 1,5 kg svineflatbiff
- 10 ss olivenolje
- 10 ss honning
- 10 ss Dijonsennep
- 1 stk hvitløk
- 1 bunt frisk koriander
- Saft av 2 sitroner
Ratatouille:
- 5 stk rødløk
- 2 stk rød paprika
- 2 stk aubergine
- 2 stk squash
- 10 stk tomat
- 0,5 stk frisk timian, finhakket
- 0,5 stk frisk rosmarin, finhakket
- 1 dl rapsolje
Slik gjør du:
Svineflatbiff:
- Kjør alle «krydder ingrediensene» i kjøkkenmaskinen. Krydre biffen med salt, peppper og ha marinaden over.
- La kjøttet marineres i 2 timer. Brun kjøttet på 210 °C i ovnen, sett temperaturen ned til 150 °C og stek til kjernetemperatur ca. 62 °C grader.
Ratatouille:
- Skrell og skjær løk, paprika og tomat i båter. Kutt squash og aubergine i biter. Legg alt over i en form, hell over oljen og stek i ovn 200 °C i ca 25 minutter. Vend litt på grønnsakene under steketiden. Smak til med salt og pepper.
- Serveres med potet.