Salt lapskaus. Foto.

Salt lapskaus

Published On: 7. januar 2016 / By /

Ingredienser til 10 porsjoner

  • 1200 g Salt ternet svin eller salt ternet får
  • 100 g sellerirot
  • 200 g gulrot
  • 200 g kålrot
  • I kg potet
  • 100 g purreløk
  • 1 ts Salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss Tørket timian

 

Slik gjør du:

  1. Kok opp kjøttet (ha i vann så det dekker kjøttet) i ca 15 minutter, skum av kraften mens det koker.
  2. Del sellerirot, gulrot, kålrot og potet i terninger, og ha de i kraften med kjøttet. Smak til med salt, pepper og tørket timian. Kok i 1 time, tilsett purreløk i strimler. Kok videre i 30 minutter, til grønnsakene er møre.
  3. Serveres med flatbrød.
Følg oss
Søk