Når sukker blir bedre enn «ren» mat…

Published On: 17. januar 2016 / By /

Januar er «slankemåned» nummer èn i mediene. Hvert år. Dette året er ikke unntak. Men dette året har jeg lest noe jeg aldri har lest før. Jeg har hatt mine anelser men nå kom det skriftlig. Jeg har lest artikkelen mange ganger og tenker med gru på hvordan ungdommer/unge voksne vil tolke teksten…

Liv Elin Torheim, som er professor i samfunnsernæring ved Høgskolen i Oslo, oppfordrer folk til å være litt mer bevisst på hva man spiser.. og det er jo greit. Men når man da i samme artikkel kommer frem til at sukker er bedre å spise enn rene produkter (gulost,smør) så detter jeg ut! Konklusjonen er at det er bedre å spise en skive med syltetøy! Jeg er ikke utdannet faglig men enhver også jeg, skjønner jo at det er sunnere å spise ren mat enn fabrikkfremstilt syltetøy med  «lots of sugar»?  Her kan du lese artikkelen selv .  Jeg er stolt over at Hundsund Skolerestaurant kan tilby barn og unge noe annet enn hva som er det politisk korrekte i Norge, og jeg tror med denne artikkelen at jeg heller aldri VIL bli politisk korrekt!

Liselotte

Følg oss
Søk