Gulasj suppe

Gulasj suppe

Ingredienser:

  • 800 g Storfe høyrygg strimlet
  • 4 ss olje
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 løk
  • 300 g tomatpuré
  • 5 ts parikapulver
  • 3 ts karve
  • 3 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 3 liter oksekraft (buljong)
  • 10 stk poteter
  • 5 stk paprika
  • 1 stk purre
  • 1 ss chili
  • 1 ss eddikk
  • 1 ss sukker

 

Slik gjør du:

  1. Stek kjøtt, del opp hvitløk, løk og stek det sammen med kjøttet. Ha i tomatpuré, paprikapulver, karve, salt og pepper. Stekes godt sammen. Ha på kraften og kok videre i en time. Ha i poteter, paprika og purre og kok videre i 20 minutter. Smak til med chili, eddik og sukker etter ønske.
Barnehagen og Skolen har en unik mulighet å påvirke til gode matvaner og senere bedre folkehelse. Det er en fantastisk mulighet og et stort ansvar.
Telefonnummer: 917 33 706
Epost: tce@hundsundskolerestaurant.no
Snarøyveien 81
1367 Snarøya