Gulasj suppe. Foto.

Gulasj suppe

Published On: 7. januar 2016 / By /

Ingredienser:

  • 800 g Storfe høyrygg strimlet
  • 4 ss olje
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 løk
  • 300 g tomatpuré
  • 5 ts parikapulver
  • 3 ts karve
  • 3 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 3 liter oksekraft (buljong)
  • 10 stk poteter
  • 5 stk paprika
  • 1 stk purre
  • 1 ss chili
  • 1 ss eddikk
  • 1 ss sukker

 

Slik gjør du:

  1. Stek kjøtt, del opp hvitløk, løk og stek det sammen med kjøttet. Ha i tomatpuré, paprikapulver, karve, salt og pepper. Stekes godt sammen. Ha på kraften og kok videre i en time. Ha i poteter, paprika og purre og kok videre i 20 minutter. Smak til med chili, eddik og sukker etter ønske.
Følg oss
Søk